méregtelenítő gép

TÉNY: a felhalmozódott méreg,- és salakanyagok növelik a betegségek kialakulásának kockázatát

betegségEzek miatt a rendszeres méregtelenítés feltétlenül szükséges betegségek elkerülése és az egészség megőrzése érdekében. A mérgek a vérrel eljutnak minden szervünkhöz, és károsítják azokat. Ezért az egészséges embereknek is hasznára válik a rendszeres ionizáló kezelés.

 

A kezelések (minimum 14 alkalom) után a kezelt személy könnyedebbnek és felszabadultabbnak érzi magát, javul a közérzete.

 

Használatakor a víz ionokra bomlik szét, melyek a véráramon keresztül áthaladnak a szervezeten, feltöltve azt negatív ionokkal. A testben megemelkedik az ion szint, ezáltal megnő az energiaszint, elősegítve az enzimek működését. Az ember testtömegének 70%-a víz. A víz szállítja a különböző hatóanyagokat a szervezetünkben (a vér és a nyirok fő alkotóeleme is víz). A méreg és salakanyagok a vízben feloldódnak. Amikor lábunkat a vízbe dugjuk, akkor ez a víz mintegy hozzáadódik a test tömegéhez, amitől csak a talp és a lábfej bőre választja el. A víz elektrolízisén alapulva a keletkező negatív ionok behatolnak a testbe a bőrön keresztül és stimulálják a sejteket. A kezelés végére a tiszta lábfürdető vízben kiválnak a méreganyagok .

Kinek tanácsos méregtelenítenie?

Vegyi anyagokkal vagyunk körülvéve nap mint nap, a kisebb-nagyobb mértékben szennyezett levegővel, magunkra kent kozmetikumokkal (fürdéstől a fogmosásig), az elfogyasztott mesterséges ízfokozóktól, tartósító szerektől hemzsegő élelmiszerekkel és italokkal fokozatosan terheljük, töltjük fel szervezetünket idegen anyagokkal, melyek szintje előbb-utóbb eléri a kritikus szintet.

 

Ezt a túlcsordulást meg tudjuk előzni időnkénti méregtelenítő kúrákkal vagy a folyamatos és tudatos odafigyeléssel.

 

TÜNETEK melyek arra utalhatnak, hogy elértük azt a bizonyos kritikus szintet:

 

 

Fáradtság, ingerültség, idegkimerültség

Fáradtság

Sok esetben a fáradtság a nem megfelelő életmód következménye. A fáradtság és az immunrendszer szoros összefüggésben van egymással.

Ha az immunrendszer legyengül a felhalmozódott méreganyagok hatására, az energiát von el a szervezettől és egyértelműen folyamatos fáradtság érzetet okoz!

Emésztési gondok, gázok, puffadás

hosszan tartó fogyás

Általánosságban véve, ezek a rendellenességek a szennyezett vastagbél, a paraziták, a hasznos baktériumok hiánya, az elégtelen mennyiségű rostbevitel és az emésztőenzimek lassú termelésének egyenes következményei.

A szervi problémák kizárása után, okos lépés egy kiadós méregtelenítő kúra elvégzése, mely könnyítheti emésztőrenszerünk, a méreganyagok kitessékelése révén.

Súlyfelesleg, folyamatos éhségérzet

mellékhatás mentes

A leggyorsabb és leghatásosabb módszer arra, hogy beinduljon a zsírégetés az az, hogy megszabadul a lerakódott salakanyagoktól és mérgektől. Ez azon kívül, hogy megszabadítja a felesleges kilóktól, többletenergiát is biztosít.

A méregtelenítés és béltisztítás javítja az emésztést, így a táplálék jobban hasznosul és nem halmozódik fel a szervezetben zsírként.

Fokozottan ajánlott az időnkénti méregtelenítés ha:

Önre fokozott munkahelyi nyomás nehezedik

dohányozik vagy rendszeresen fogyaszt alkohol tartalmú italt

általánosságban elmondható, hogy gyenge az immunrendszere

szennyezett környezetben él vagy dolgozik

rendszresen fogyaszt olajos, zsíros ételeket

cukorbetegségben, magas vérnyomásban, ízületi gyulladásban vagy köszvényben szenved

TUDOMÁNY: működés mechanizmus

Sok más méregtelenítő eljáráshoz hasonlóan ez a készülék is a víz mint gyógyító közeg erejét használja fel. Ez a berendezés leginkább egy lábfürdőhöz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a vízzel telt edénybe egy ionizátor kerül, ami alacsony áramerősségű áramot termel.

 

Az egyenáram hatására elektrolízis kezdődik, és a salakanyagok talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak szervezetünkből. Ez egy kellemes, kissé bizsergő érzést nyújtó folyamat. A kezelés kezdetén tiszta, átlátszó a víz, majd az elektrolízis hatására megdöbbentő folyamat veszi kezdetét. A víz először világossárgává válik, majd annak függvényében, hogy a kezelt páciens szervezete mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnára, majdnem feketére is változhat.

 

A lentebb található táblázat segítségével könnyen beazonosítható a víz színe alapján, hogy melyik szerv terhelt túl salakanyagokkal. A kezelés végére a víz iszapszerű, pici szemcséket is tartalmazhat, sőt akár kellemetlen szaga is lehet. A kezelések előre haladtával a víz egyre világosabb lesz, ez mutatja a salakanyagterheltség csökkenését.

 

A detoxikálás nyomán nemcsak a káros testidegen anyagok szintje csökken, hanem a vérzsírok, a koleszterin-, a húgysav- és a kórosan magas vércukorértékek mérséklődését is megfigyelték. Természetesen ez a kezelés önmagában nem elég sem diagnosztika felállítására, sem betegség gyógyítására, csak segíti a szervezetnek visszanyerni optimális egyensúlyát, bio-energia mezőjét és stimulálja a szervezetet, ezzel erősítve az önméregtelenítő, öngyógyítási funkcióját. A test szervei természetes módon jobban működnek, ha elektromágneses mezője fel van töltve.

 

Az ionenergiával töltött lábfürdő segíteni fog, hogy ismét fiatalnak érezze magát.

Mérgek vagy a méregtelenített szerv beazonosítása

30 perces kezelés után, a méregtelenítő lábfürdő vize megdöbbentően néz ki:

mérgek 1 mérgek 2 mérgek 3 mérgek 4 mérgek 5

 

 

A víz színe és állaga

A mérgek vagy a méregtelenített szerv

Fekete

Máj területe

Fekete szemcsék

Nehézfémek

Barna

Máj méreganyaga, sejtek salakanyaga, dohányzás

Sötétzöld

Epehólyagból távozó méreganyagok

Narancs

Izületek

Piros szemcsék

Vérrögök

Fehér sajt-szerű

Valószínűleg gombás fertőzés

Fehér habos

Nyirokrendszer méregtelenítése

Zöldessárga

Vese, húgyhólyag, húgyúti szervek, nőgyógyászati területek, prosztata

VALÓS vásárlói vélemények - csodás eredmények

Eddigi leghatásosabb dolog, amit kipróbáltam méregtelenítés kapcsán. Sokkal könnyedebbnek érzem az ízületeimet. Nagyon örülök, hogy rátaláltam.

Bódai Zsoltné, Győr

Körülbelül két és fél éve használom a méregtelenítőt,de csak jó véleményt mondhatok róla.2003-ban volt egy koszorú ér elzáródásom, azóta magas a koleszterinszintem.Elég magas dózisu és mennyiségü gyógyszert kellett szednem. A gép használatával a dózist és a mennyiséget is a felére csókkentette a kezelőorvosom. Ezt úgy érzem,hogy a gépnek köszönhetem.

Teiber Zoltán, Csörnyeföld

Nekem van egy wellness szalonom, amiben használják a kedves Vendégek a méregtelenítő készüléket. Mindenki jó eredménnyel számol be róla. Főleg gerincbetegeknek, ízületi problémákkal küszködőknek nagyon hatásos. De általános közérzetet javító, teherbíró képességet növelő és immunrendszert erősítő készülék is. Csak ajánlani tudom.

Rejtő Izabella, Mikepércs

Először kinevettem, de aztán valami késztetés éreztem, hogy legyen sajátunk a háztartásunkban, és most már van. Használjuk 3 hete, rendszeresen a víz tisztább marad a fél óra lejárta után. Jobb a közérzetem, talán a férjemé is, jobban alszok, ... egy gond azért van a 3 és 5 éves gyerekemre nem hat, hogy \"anya jobban aludjon\" :-) vicc próbált lenni, természetesen őket nem kezelem. Ajánlom mindenkinek.

Siklérné, Rátót

Két hónapja ismertem meg a készüléket.A barátnőm nyitott egy szépségszalont,Ő ajánlotta,hogy próbáljam ki a gépet mivel sok betegségem van,magas vérnyomás,ízületi gyulladás,gerinc és porckorongsérv,agyi érszűkület, epehólyag gyulladás.Már a 6-ik kezelésen vagyok túl ,a vizem első 3 alkalommal sötétzöld volt a 4-ik narancssárga az 5-ik fehér habos és sárga a 6-ik átlátszó vízben fekete szemcsékkel .Már sokkal jobban érzem magam a vérnyomásom csökkent,az ízületi fájdalmaim enyhültek ,nagyon megvagyok elégedve .Másoknak is ajánlom a használatát.Juhász Marianna

Juhász Mariann, Hajdúsámson

Édesanyám barátnője elhozta a gépet, kipróbálta az egész család. Sportolok hobby szinten és sok gyümölcsöt, vitamint fogyasztok, de itt egyben ki is merült minden, amit egészségesnek nevezhetek az életemben. A 30. perc végére nem láttam a lábamat, korom fekete volt a víz. Ez volt az első alkalom, de már várom a következőt. Mintha nyugodtabb lennék valamivel azóta.

Rozmár Úr, Budapest

2 hónapja használom a gépet, nagyon megvagyok vele elégedve,és a családomban is pozitiv a visszajelzés. Mindenkinek ajánlanám, a jobb közérzet és az egészséges élet eléréséért, megtartásáért.

Jancsó Izabella, Szabadka

Jobban aludtam tőle én depresszióval küzdöm szedek rá gyógyszert, de szerintem ez kiegésziti. Anyukám dohányzik 80 éves reggelente nagyon csúnyán köhögött mint általában a dohányosok és a kezelések során megszünt. Szomszédunkban egy 14 éves lány mindig kimerült volt fáradtan ébredt, mentruációs fájdalmai erősek voltak és megszüntek. Szóval én jó véleménnyel vagyok róla, de hiszek is benne és szerintem ez is számit.

Üdvözlettel: Éva

Csákvári Éva

2007 márciusa óta használjuk a készüléket. Családi használatra vásároltuk. Sajnos a férjem nagyon súlyos gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, ezért vásároltuk főként a készüléket, mivel így a mindennapját tettük a kezelésekkel könnyebbé. Sanálatosan a férjem 2007 áprilisában elhunyt. De a készüléket én azóta is rendszeresen használom. A gyerekeim is kipróbálták, de látszik , hogy Ők nagyon egészséges életmódot folytatnak, mert az Ő vizük a 30 perces kezelés alatt egyátalán nem színeződött el.(Pedig mindenesetben tisztított vizet használunk, ugyanis a családunk csak ilyet fogyaszt, mivel rendelkezünk víztisztító berendezéssel.) Nekem nagyon sokat segített az idegrendszerem és egyéb izületi betegségeim gyógyulásába, valamint a közérzetem és a teherbíró képességem is sokkal nagyobb azóta. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ötvös Gézáné

Ötvös Gézáné, Bodajk

én elösször tavaly szeptemberbe hallottam a méregtelenítőről, de nem akartam elhinni hogy ilyen jó hatással van a szervezetre, amig a barátnőm részt nem vett egy ilyen kúrán. Utána én is megvásároltam a gépet és elötte nagyon fejfájós voltam,és a mensesem alatt is renszeresen erős gyógyszerre volt szükségem a görcsök végett, amióta megcsináltam a méregtelenítést azóta nem fáj a fejem és gyógyszert sem veszek be ha megjön a menstruációm. egyszóval nem bántam meg hogy megvettem.

Szalainé Varga Krisztina

Szalainé Varga Krisztina, Sopron

Nekem a vérnyomásom és a reumatikus panaszaim csökkentek, a vérképem javult ezt labor leletekkel igazolhatom

Marosi Attiláné

Marosi Attiláné, Szekszárd

A második kúra közepén járok,de az eddigi tapasztaélatok elég kedvezőek.Sok vegyszerrel kerülök érintkezésbe a munkahelyemen ,kicsit magas a vérnyomás ís,nomeg a koleszterinszint sem éppen ideális.Már régóta jóval az ajánlott 5,4 felettvan.Kíváncsian várom,hogy mennyit fog csökkenni!Máris mérsékelte egy kicsit a vérnyomásomat,régebben gyakran mértem 170/120 körüli értékeket, igaz,hogy egy ideje vérmyomáscsökkentő gyógyszert is szedek esténként. A lábfejem gyakran szokott sajogni,régebben meleg sós vízben áztatgattam, de mióta a méregtelenítőt használom,javult az állóképességem is. A lábvizem a kezelés végére elég sötét szokott lenni,láthatóan sok mérget távolít el a készülék a szervezetemből.

Fenyvesi Ferenc

Fenyvesi Ferenc, Gyömrő

Családom vásárolta a SPA-méregtelenítő készüléket, nagy örömmel használjuk és hiszünk is benne. Allergiám sokat javult, bőröm gyógyszerek nélkül gyógyul, közérzetem sokat javul . Mindenkinek ajánlom a készüléket
Üdv Alföldi Zoltán

Alföldi Zoltán, Hódmezővásárhely

6 alkalommal használtam, de egyéb okok miatt abba kellett hagynom. A használata alatt megkönnyebült a lábom, a közérzetem jobb lett, jobban aludtam. Nehézfémek távoztak a szervezetemből kb. 3 alkalommal jól láthatóan, később a többi problémám enyhülése dominált erősebben a szinek alapján. A használat idején frissnek éreztem magam, könnyebben láttam el a munkámat. Két héttel azután, hogy abbahagytam, a szervezetem jelezte a méregtelenítés hiányát. Folyamatosan ajánlom mindenkinek, aki főútvonalak mellett él, az ólómszennyezés ellen.
Réthái Ferencné

Réthái Ferencné, Budapest

Fél évvel ezelőtt ismertem meg a készüléket.Izületi fájdalmaim valamint menstruáció előtti és utáni fejfájásaim csökkentek. Mindenkinek ajánlom a használatát!
Horváth Sándorné

Horváth Sándorné, Pécs

Nagyon megvagyok elégedve vele.A második kurát végzem. Én ugy érzem, mintha \"könnyebb\" lennék egy használat után is. Jobban alszom azokon a napokon, mikor használom.Ajánlom másoknak is.!!
Kőszegi Györgyné

Kőszegi Györgyné, Sárospatak

Ami Önnek is segíthet: CleanBodyPRO infraöves méregtelenítő gép

CleanBodyPRO

AKCIÓ! Havonta egyszer 3 napos akció

SZERENCSÉS HA EZT LÁTJA - tart 3 napos akciónk
Havonta egyszer 3 napig 15%-al olcsóbban rendelheti meg készülékünket! Ebben a hónapban December 04 és December 06 között !

15% kedvezményt adunk a számláló lejártáig:

nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
másodperc
0
0


TOVÁBB AZ ÁRHOZ

Pihenjen, relaxáljon az egyszerű használat közben

ÍGY HASZNÁLJA:

 

  1. Készítsen elő egy láb áztatására alkalmas mosdótálat. Öntsön bele kb. 37 – 40 fokos vizet, hogy a méregtelenítés során kellemes érzése legyen.
  2. Helyezze a lábat a mosdótálba.
  3. Csatlakoztassa a csuklópántot, és a derékövet
  4. Tegye az elektródát a mosdótálba a bokák közé, kapcsolja be a készüléket és állítsa be az időt 30 percre, valamint a kezelési módot (1,4,5,) A méregtelenítés egyszerű, kényelmes, gyors, hatásos, az eredménye látható és mérhető.

GYIK - Gyakran Ismétlődő Kérdések

Az embereknek miért van szüksége méregtelenítésre?

Néhány évtizede, a technikai fejlődés során több különböző teória is született a betegségek és a fizikai leépülés kialakulásának magyarázatára.

Az orosz orvos és biológus, az orvosi Nobel-díjas Metchnikoff az elméletében azt állítja, hogy a szervezetben bármilyen toxikus anyag krónikus mérgezést okoz. Ez a fő oka a betegségek és korai szenilitás kialakulásának. A külföldi szakértők és tudósok szerint, ha egy átlagember nem tart egészséges étrendet és életmódot, nem mosakszik rendszeresen, akkor körülbelül 5 kg-nyi méreg halmozódik fel a szervezetében. Elmondhatjuk, hogy mindenkinek található méreg a testében. Egy felnőtt esetében ez körülbelül 2-től 25 kg-nyi mérget jelent, minden szervben szétszóródva, beleértve a nyiroksejteket, a vér és a bőr összes sejtjét. Többéves munka után, sok beteg vizsgálatára alapozva a híres orosz és ukrán méregtelenítéssel foglalkozó szakemberek az alábbi megállapításra jutottak.


Egy személy többszöri méregtelenítése után az alábbi adatokat kapták a gyártó ismertetése szerint:
- a belekből 1 kg lerakódott salakanyagot
- a májból, húgycsőből, és az epevezetékből fél kg követ, koleszterint és vérrögöt
-az izületekből 0.3 kg szervetlen sót
- 1.2 kg egyéb salakanyagot, melyek az ivásból és étkezésből származnak, (klór, nitrát, stb..,).


Így összesen 3-5 kg méreganyag távozik a testből a fent említett forrásokból. Eközben természetesen a testsúly is ennyivel csökken. Ezért a méregtelenítés az egészségmegőrzés hatékony módja, mindenkinek szüksége van rá.

Mindenkiben van méreganyag?

Igen. Valamilyen mértékben mindannyiunk szervezetében található. Ezek a méreganyagok a környezetszennyezésből és a táplálékból származnak, az anyagcsere melléktermékei. Az emberek születésüktől fogva lélegeznek, esznek, isznak. A növekedéssel együtt öregszik is a szervezetünk, és élő szervezetünk toxinokat is tartalmaz.

Hogyan lehet megítélni, hogy van-e méreganyag a szervezetben?

Milyen tünetei vannak a belekben, a vérben és a bőrben lerakódott mérgeknek? A test részeinek különbsége veti fel az első problémát és számos betegség kialakulásának is ezzel kezdődik.

1. A belekben lerakódott mérgek a súlyos székrekedésből származnak. A belekbe kerülve a toxinok súlyos székrekedést, haspuffadást, rossz szájszagot, pattanásokat, álmatlanságot vagy kóros soványságot okoznak.
2. A bőrben lerakódott mérgek a pórusok elzáródásából származnak, könnyen okozhatnak megfázást, betegséget és gyengítik az immunrendszert. A por, pattanást és pigment foltokat eredményez.
3. A vérbe került méreganyagok a vér áramlását nehezítik. A véredények falán lerakódott vércukor, zsír és koleszterin érelmeszesedést és ingadozó vérnyomást okoz. Túl sok savas fájdalomkeltő anyag reumás fájdalmakat okoz. Az összes ilyen tünet túl sok méreganyagra és egy kezdődő betegségre utal.

Honnan származnak a mérgek?

Az elfogyasztott élelmiszerekből az anyagcsere során olyan anyagok mint a zsír, protein és cukor salakanyag termelődik. Az emésztés után képződik a méreganyag. A különböző adalékanyagok és a növényvédőszerek maradványai, amelyek a táplálékkal együtt kerülnek a szervezetünkbe, szintén a toxinok forrásai. A hús, az olajos ételek és a gyors evés károsak az emésztőrendszernek. Nem könnyű eltávolítani ezeket a mérgeket.
A környezetünkből, a légszennyezettség, az elektromos sugárzás miatt mindenféle kémiai anyagot, pl. nehézfémet lélegzünk be, amik ártalmas mérgek.
Modern életünk szokásai, a felpörgetett nagyvárosi életritmus, a kevés testmozgás és rendszertelen életmód mind hatással vannak a szerveink működésére, rontják a szervezet önméregtelenítő képességét. A kutatások kimutatták, hogy a túlzott stressz endokrinológiai (belső elválasztású mirigyekkel kapcsolatos) betegségek, korai szenilitáshoz és egyéb betegségek kialakulásához vezet.

Milyen kárt okoznak a mérgek a testben? Miért van szükség a méregtelenítésre?

A mérgek kártékony hatása:

a. Gyengítik az immunrendszert. A mérgek eljutnak az idegvégződésekig, a neuromaszkuláris elágazásokhoz, ahol károsítják a neuronokat és a csigolyatestet, ezzel legyengítik az immunrendszert, így pl. gyakori a megfázás, szórakozottság, feledékenység, szívdobogás, éjszakai izzadás, álmatlanság, végtagzsibbadás…
b. A méreg stimulálja az immunrendszert, ami allergia kialakulásához vezet.
c. A méreganyag hatással van az enzimekre, olyanokra, amelyek felelősek pl. a ráncok, gennyes pattanások és rugalmatlan bőr kialakulásában.
d. Ugyanez a hatás teszi sérülékenyebbé a hajszálerek sejtjeit és roncsolják a véredényeket. Szív és agyérrendszeri betegségeket okozhat.
e. Éppen ezért, amikor méreganyagok halmozódnak fel a szervezetünkben, az nagyon káros az egészségünkre nézve: gyengíti az immunrendszer, kóros fáradtságot, rendellenes belső elválasztású mirigy működést okozhat, vérnyomást változás léphet fel, stb… Bizonyos esetekben életmentő a méregtelenítés, ilyenkor hosszú távú alkalmazás javasolt.

Milyen típusú mérgeket távolít el a kezelés?

A legfőbb mérgek a nehézfémek, zsír, szerves anyagok és az anyagcsere hulladéka

A kezelés után a vízben lévő összes elszíneződés, méreg a szervezetből ürült ki?

Egyátalán nem. Még ha a láb nincs is a vízben, a benne lévő sók és fémek egymással is kölcsönhatásba lépnek és enyhén elszínezik a vizet és egy kis lerakódást is eredményezhetnek. A méregtelenítő eljárás közben a testben lévő víz tisztul, de ezt 20-40 %-ban befolyásolja a felhasznált víz minősége is, a többi 40-60 % származik a szervezetből. Az elektróda fémes összetétele is befolyásolja a víz vastartalmát, így a színét is. Ezért ez is eltérhet a különböző helyeken.
Különböző területeken más tünetek a gyakoribbak, van ahol az izületi betegségek, máshol inkább a vese és húgyhólyag betegségei. Ezért is javasoljuk a helytől és vízminőségtől függő méreganalízist. Kellő tapasztalattal és gyakorlattal pontosan meg fogjuk határozni a méreganyagok összetételét és forrását.

Milyen hatással lesz ránk az első kezelés?

Az első méregtelenítés után a legtöbb ember fáradtságot érez. Mivel a sejtműködés felerősödik, fokozódik az anyagcsere. A sejtek a méregtelenítés közben energiát vesztenek, ezért érzünk fáradtságot.

Többszöri használat után, ha már kevesebb a méreganyag, mennyi ideig szükséges még a kezelés?

A levegő, a víz és a táplálék szennyezettsége és a sugárzás is egyre szélesebb körben terjed. A levegő és a tápanyag szennyezettség káros a szervezetünk számára. A méregtelenítést 15 alkalomból álló kúraként kell alkalmazni, minden másnap (50 év felett, harmadnap) végezzünk méregtelenítést. Érdemes kihagyni 2 hetet a kúrák között.
A méreganyagok felhalmozódásának ismeretében és a kúrák között szüneteket hagyva a hosszú távú méregtelenítést javasoljuk.

Hány alkalom hatásos?

Ez egyénenként változik. Egy legyengült szervezetnek, ahol már hosszabb ideje halmozódnak fel a méreganyagok, több idő kell a kiürítésre. Kísérletek bizonyítják, hogy a legtöbb ember 6-7 kezelés után kipihentnek, energikusabbnak, élénkebbnek érzi magát, javul az immunrendszere, így kevésbe betegszik meg.

Miért éreznek páran viszketést? A hosszantartó kezelés árthat a lábfej bőrének?

Az ionos tisztítás energiája stimulálhatja a bőrt, legtöbb ember ezt nem is érzi, csak nagyon ritkán okoz viszketést. De ez is normális. Az energia erősségét sokáig tanulmányozták laboratóriumi környezetben, olyan szint alatt van, amit elvisel a bőr. Rendszeres kezelés során sem ártalmas a bőrnek.

Egy idős asszony kezelésekor nem túl sok méreg távozott a szervezetéből. Miért?

Minden méregtelenítéshez is energiára van szükség, tehát ennek mértéke függ a kezelt személy egészségi állapotától. Egy erős szervezetben könnyen aktiválódnak a sejtek, ezért könnyebben ürülnek ki a toxinok. Egy legyengült szervezet esetében a sejtfunkciók is gyengék. Több időbe telik aktiválni a sejteket, ezért a kezelés elején kevesebb méreg távozik. Minél több kezelésre kerül sor, annál könnyebben szabadulnak fel ezek az anyagok.

Nők használhatják a berendezést a menstruáció ideje alatt?

Igen, de nem használhatják terhesség alatt és szoptatási időszakban.

Műtét után használható a készülék?

Műtét után közvetlenül ne, csak a teljes felgyógyulás után használja a méregtelenítőt.

Hatékony a gombás eredetű bőrbetegségek kezelésében?

Igen, hatékonyan gyógyíthatja a láb és körömgomba tüneteit.

Van-e a kezelésnek valamilyen szépítő hatása, segíthet megszabadulni a napfoltoktól, aknéktól, öregedési foltoktól és a ráncoktól?

A napfolt, az akne és az öregedési foltok a szervezetben hosszú ideig lerakódott méreganyagok miatt alakulnak ki. A rendszeres méregtelenítés eltávolíthatja ezeket a mérgeket, visszaállíthatja a sejtek energiaszintjét, ezáltal a bőr simább és rugalmasabb lesz. Eltávolíthatja ezeket a tüneteket vagy javíthat rajtuk, jótékony hatásával segít a szépség és az egészség megőrzésében.

Miért kell sót rakni a vízbe?

A só növeli a víz áramvezető képességét, optimalizálja a test méregtelenítő képességét. Növeli a víz ion koncentrációját, gyorsítja az ionok mozgását, csökkenti a gyulladást és sterilizál. A közönséges só, mint például a jódozott só sok más olyan anyagot és szennyeződést tartalmaz, amik használat közben elszínezhetik a vizet és gyengíthetik a méregtelenítő hatást. Jobb finom vagy tengeri sót használni. Főleg olyan helyeken kell sót alkalmazni, ahol lágy a víz.

Kaphat valaki áramütést a kezelés közben?

Nem, mivel a készülékben van egy biztonsági funkció. Ha vízben lévő áram a biztonsági szint fölé emelkedik, a gép automatikusan áramtalanít. Az is fájdalommentes biztonságos, ha a lábfej az elektródához ér.

Hogyan működik a készülék?

A készülék átalakítja a 220 voltos váltóáramot, maximum 24 voltos egyenárammá. A mini vezérlő berendezés a beállított frekvenciájú hullámokat gerjeszt. Ezek a hullámok a vízbe vezetve megváltozatják annak jellegét.

Milyen változások mennek végbe a vízben a készülék használatakor?

A vízbe vezetett hullámok a pozitív töltést negatívra váltják, a nagy molekulájú vizet kis molekulájúvá alakítják, a többi anyagot pedig ionizálják.

Van valamilyen korhatár, amit figyelembe kell venni a készülék használatánál? Milyen gyakran alkalmazzunk méregtelenítést?

8 éves kor felett bárki használhatja a készüléket. A kezelés időtartama függ a kortól, felnőttek esetében körülbelül 30 perc, gyermekeknél 15 perc. 50 éves kor alatt a kezeléseket minden másnap, 50 év felett pedig 3 naponta alkalmazzuk. Egy kúra általában 15 alkalomból áll. A kúrák között tartsunk 2 hét szünetet.

Mi mindent befolyásolja a víz színét?

A szervezetben lévő méreganyagok, a vízben oldott ásványi anyagok, a víz hőmérséklete, a kezelés időtartama és erőssége mind-mind befolyásolja a víz színét.

A dohányosok és a rendszeres alkoholfogyasztók kezelésénél más színű lesz a víz?

A dohányos és rendszeres alkoholfogyasztók lábfürdője után a víz megtelik vörösesbarna és cián-színű toxinokkal. A régi dohányosok kezelésekor a víz erős nikotinszagot áraszt.

Miért jelentkezik néha erős klór szag a kezelések során?

Lehet, hogy az emberek túl magas klórtartalmú vizet isznak, vagy gyakran úsznak uszodában. A szervezetbe így túl sok klór kerül.

Miért van az, hogy néha súlyos betegek kezelésénél, alig változik a víz színe?

Az ionos tisztítás segíti a sejtek méregtelenítő képességét. Némely súlyos betegnél ez a képesség nagyon gyenge. A sejtek aktiválásához többszöri méregtelenítésre van szükség. Az első lábfürdő alkalmával csak egy kevés toxin ürül ki a szervezetből.

Mire kell figyelni a készülék használatánál?

a. A biztonságos feszültség 0 és 24 Volt között van, a készülék alacsony feszültségű, de tartsa a víztől távol a készüléket.
b. A víz minőségtől és a kezelési időktől függően az elektródát körülbelül 30-50-szer lehet használni. Ez egy fogyóeszköz, elhasználódás után ki kell cserélni, szaküzleteinkben kapható.
c. Használat után tisztítsa meg az elektródát. 5-20 percre állítsa bele az elektródát 10 %-os ételecetbe. Az áztatás után öblítse le az elektródát, és hagyja megszáradni. Egy adag tisztító folyadékot csak ötször lehet használni.
d. Végül az elektródát szárítsa meg és helyezze vissza a fém dobozba.
e. A tisztító folyadékot tartsa gyermekektől védett helyen, mert az emberi fogyasztásra alkalmatlan.

Hányszor lehet használni az elektródát?

Az elektróda fogyóeszköz. Általában 30-50 alkalommal lehet használni. Ha Volt és Amper kijelző a nullán áll, akkor az azt jelenti, hogy az elektródát ki kell cserélni. A túl kemény víz, a túl sok só, túl hosszú áztatás mind megrövidítheti az elektróda élettartamát. Az elektróda fokozatosan használódik el, és egyre több szennyezőanyag kerül rá, ami fokozatosan gyengíti a működését.
A hatékony működés miatt tehát feltétlenül szükséges az elektróda-csere. A használhatóság meghosszabbításának érdekében tartsuk be a higiéniai előírásokat: ne tegyük ki közvetlen fertőzésnek, sterilizáljuk, tisztítsuk és szárítsuk meg minden használat után. A megfelelő hatékonyság érdekében használja a készülékhez tartozó elektródát. Ha más terméket használ, az könnyen tönkreteheti a mini vezérlő berendezést, és elronthatja a gépet.

Mire kell ügyelni az elektróda tisztítása közben?

a. Minden kezelés után használjon tisztító folyadékot (javasoljuk a 10%-os ételecetet).
b. Az áztató folyadék lepje el az elektródát.
c. Az elektróda használati ideje alapján határozza meg az áztatási időt, ami 5-20 perc legyen. Az új elektródánál legyen rövid az áztatás és a tisztítás időtartama, gyakori használat esetén hosszabb áztatás szükséges. Az alapelv az, hogy próbáljuk újszerű állapotba hozni az elektródát a tisztítással, de ne áztassuk túl sokáig, mert azzal csökken az élettartama.
d. Áztatás után folyó csapvízzel mossa le a készüléket.
e. Végül szárítsa meg az elektródát és helyezze vissza a fém dobozba.
f. A tisztításra használt ételecetet gondosan, gyermekek elől elzártan tároljuk.

Gyakori problémák

Ha a készülék be van kapcsolva, de 30 másodperc elteltével sem jelenik meg semmi a kijelzőn, akkor az alábbi problémák merülhetnek fel:

1. 3 Amper felett a készülék hibajelzést mutat és automatikusan áramtalanít
2. Az elektróda nincs a vízben
3. A víz vezető képessége nem elég nagy, például desztillált víz esetében, ilyenkor javasoljuk só hozzáadását. Ha az elektróda a vízben van, akkor a javasolt áram 1.8 és 2.5 Amper között van, a feszültség pedig 12 és 18 Volt közötti.
4. Az elektróda zsinórja nincs csatlakoztatva a készülékhez.
5. Meghibásodott a vezeték vagy a csatlakozódugasz, vagy a tápfeszültség beállítása nem a hálózatnak megfelelő.
6. A készülék hibásodott meg.