Untitled Document

 

Vásárlás az oldalon
   
 
 

Az oldalon található méregtelenítő készülék a megrendelő űrlap kitöltésével rendelhető meg. A megrendelőlapon először adja meg a szállítási adatokat, majd válassza ki a rendelési darabszámot. A megjegyzés rovatban a szállítással kapcsolatos egyéb információkat közölheti.

Szállítás: A megrendelt termékek kézbesítése postai úton történik.

A csomagot kiszállítja: Magyar Posta

Szállítási határidő: 2-4 munkanap.

Szállítási költség: A termékek ára nem tartalmazza a postaköltséget, mely utánvétes fizetés esetén 1 500 Ft, átutalásos fizetés esetén 1 000 Ft. FIGYELJE AZ AKCIÓKAT, AKCIÓ IDEJÉN 0 FT MINDKÉT ESETBEN!

Fizetés: A megrendelt termékek árát, a vásárlónak a csomag átvételekor, ill. átutalással kell kifizetnie.

Garancia: A készülékekre egy éves garancia, és egy hónapos pénzvisszafizetési garancia érvényes.

A garanciális javítás feltétele, hogy minden tartozék és csomagolás meglegyen.

A garanciális javítást az importőr végzi, szinte minden esetben a készülék cseréjével, az Ön otthonában, ingyenesen! Importőr: Jámbor-Intertrade Kft.

 
 

 

1. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:
   
 
 

1.1 Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
1.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
1.3 Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
1.4. Az oldalon kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.
1.5 Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

 
 

 

2. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
   
 
 

Az interneten történő vásárlással kapcsolatos szabályokat, az elállási jog gyakorlásának feltételeit a 17/1999. (II. Korm. rendelet tartalmazza.

2.1 A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
2.2 A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
2.2 A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
2.3. Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
2.4 Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
2.5.A visszatérítendő összeg megállapításakor a termék árából kivonjuk a magunkra vállalt szállítási és csomagolási költséget. A fennmaradó összeget kapja vissza a vevő.
2.6. A megvásárolt termék csak az eredeti okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
2. 7. Amennyiben a termék sérült vagy viseletes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
2.8. A termék visszaszállításának költségei a vevőt terhelik!

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

 
 

 

3. SZERZŐDÉSKÖTÉSSEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS
   
 
 

3. SZERZŐDÉSKÖTÉSSEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS

A Megrendelőlap elküldésével és annak az eladó által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.

- A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
- Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszajelzésen feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
- A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.
- Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
. A Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja.

 
 

 

ADATVÉDELEM
   
 
 

A megrendeléskor leadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használjuk fel és semmilyen formában nem adjuk azokat tovább.

 
 

 

AZ EGY HÓNAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK
   
 
 

Az eladó, a weboldalon található, Méregtelenítő készülékre, 1 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállal!

  1. 1 hónap értendő, a készülék átvételi napjától, a következő hónap, azonos napjáig (23:59)!
  2. A pénzvisszafizetés, kizárólag Méregtelenítő készülékre érvényes, nem vehető igénybe, ionizátor (cserealkatrész) rendelés esetén, valamint a készülékkel egyidőben megrendelt ionizátorokra!
  3. Pénzvisszafizetés esetén, a vevőt terhelik, az adás-vétel folyamán, előzőlegesen és utólagosan felmerülő költségek! Ide sorolandó, a kiszállítás teljes, valós költsége - utánvét esetén 1 960 Ft (Start Plusz csomag), utalás esetén 1 690 Ft (Start csomag). A vevőt terheli továbbá, a visszaküldés költsége!
  4. Az eladó, a készülék vételárát, a készülék visszaérkezését követően, 3 munkanapon belül köteles visszatéríteni, amennyiben a készülék állapotában, nem észlel olyan meghibásodást, kárt, amely a készülék nem rendeltetésszerű használatból eredeztethető!
    A visszafizetés, banki átutalással történik!
 
 

 

Minden jog fenntartva © Copyright 2008 by www.egeszseges-eletert.hu/bambuszoves-spa-meregtelenito

Untitled Document


www.magneter-terapia.hu