Untitled Document

 

Már használja a készüléket?? Küldje el az oldal alján tapasztalatait, és nyerjen egy SPA D-Tox cserealkatrészt!!
  • Sorsolás minden hónap 1.-én és 15.-én
  • Az aktuális nyertest email-ben értesítjük
Bódai Zsoltné, Győr

Eddigi leghatásosabb dolog, amit kipróbáltam méregtelenítés kapcsán. Sokkal könnyedebbnek érzem az ízületeimet. Nagyon örülök, hogy rátaláltam.
 
Teiber Zoltán, Csörnyeföld

Körülbelül két és fél éve használom a méregtelenítőt,de csak jó véleményt mondhatok róla.2003-ban volt egy koszorú ér elzáródásom, azóta magas a koleszterinszintem.Elég magas dózisu és mennyiségü gyógyszert kellett szednem. A gép használatával a dózist és a mennyiséget is a felére csókkentette a kezelőorvosom. Ezt úgy érzem,hogy a gépnek köszönhetem.
 
Rejtő Izabella, Mikepércs

Nekem van egy wellness szalonom, amiben használják a kedves Vendégek a méregtelenítő készüléket. Mindenki jó eredménnyel számol be róla. Főleg gerincbetegeknek, ízületi problémákkal küszködőknek nagyon hatásos. De általános közérzetet javító, teherbíró képességet növelő és immunrendszert erősítő készülék is. Csak ajánlani tudom.
 
Siklérné, Rátót

Először kinevettem, de aztán valami késztetés éreztem, hogy legyen sajátunk a háztartásunkban, és most már van. Használjuk 3 hete, rendszeresen a víz tisztább marad a fél óra lejárta után. Jobb a közérzetem, talán a férjemé is, jobban alszok, ... egy gond azért van a 3 és 5 éves gyerekemre nem hat, hogy \"anya jobban aludjon\" :-) vicc próbált lenni, természetesen őket nem kezelem. Ajánlom mindenkinek.
 
Juhász Mariann, Hajdúsámson

Két hónapja ismertem meg a készüléket.A barátnőm nyitott egy szépségszalont,Ő ajánlotta,hogy próbáljam ki a gépet mivel sok betegségem van,magas vérnyomás,ízületi gyulladás,gerinc és porckorongsérv,agyi érszűkület, epehólyag gyulladás.Már a 6-ik kezelésen vagyok túl ,a vizem első 3 alkalommal sötétzöld volt a 4-ik narancssárga az 5-ik fehér habos és sárga a 6-ik átlátszó vízben fekete szemcsékkel .Már sokkal jobban érzem magam a vérnyomásom csökkent,az ízületi fájdalmaim enyhültek ,nagyon megvagyok elégedve .Másoknak is ajánlom a használatát.Juhász Marianna
 
Rozmár Úr, Budapest

Édesanyám barátnője elhozta a gépet, kipróbálta az egész család. Sportolok hobby szinten és sok gyümölcsöt, vitamint fogyasztok, de itt egyben ki is merült minden, amit egészségesnek nevezhetek az életemben. A 30. perc végére nem láttam a lábamat, korom fekete volt a víz. Ez volt az első alkalom, de már várom a következőt. Mintha nyugodtabb lennék valamivel azóta.
 
Jancsó Izabella, Szabadka

2 hónapja használom a gépet, nagyon megvagyok vele elégedve,és a családomban is pozitiv a visszajelzés. Mindenkinek ajánlanám, a jobb közérzet és az egészséges élet eléréséért, megtartásáért.
Jancsó Izabella, Szabadka
 
Csákvári Éva

Jobban aludtam tőle én depresszióval küzdöm szedek rá gyógyszert, de szerintem ez kiegésziti. Anyukám dohányzik 80 éves reggelente nagyon csúnyán köhögött mint általában a dohányosok és a kezelések során megszünt. Szomszédunkban egy 14 éves lány mindig kimerült volt fáradtan ébredt, mentruációs fájdalmai erősek voltak és megszüntek. Szóval én jó véleménnyel vagyok róla, de hiszek is benne és szerintem ez is számit.
Üdvözlettel: Éva
 
Ötvös Gézáné, Bodajk

2007 márciusa óta használjuk a készüléket. Családi használatra vásároltuk. Sajnos a férjem nagyon súlyos gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, ezért vásároltuk főként a készüléket, mivel így a mindennapját tettük a kezelésekkel könnyebbé. Sanálatosan a férjem 2007 áprilisában elhunyt. De a készüléket én azóta is rendszeresen használom. A gyerekeim is kipróbálták, de látszik , hogy Ők nagyon egészséges életmódot folytatnak, mert az Ő vizük a 30 perces kezelés alatt egyátalán nem színeződött el.(Pedig mindenesetben tisztított vizet használunk, ugyanis a családunk csak ilyet fogyaszt, mivel rendelkezünk víztisztító berendezéssel.) Nekem nagyon sokat segített az idegrendszerem és egyéb izületi betegségeim gyógyulásába, valamint a közérzetem és a teherbíró képességem is sokkal nagyobb azóta. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ötvös Gézáné
 
Szalainé Varga Krisztina, Sopron

én elösször tavaly szeptemberbe hallottam a méregtelenítőről, de nem akartam elhinni hogy ilyen jó hatással van a szervezetre, amig a barátnőm részt nem vett egy ilyen kúrán. Utána én is megvásároltam a gépet és elötte nagyon fejfájós voltam,és a mensesem alatt is renszeresen erős gyógyszerre volt szükségem a görcsök végett, amióta megcsináltam a méregtelenítést azóta nem fáj a fejem és gyógyszert sem veszek be ha megjön a menstruációm. egyszóval nem bántam meg hogy megvettem.
Szalainé Varga Krisztina
 
Marosi Attiláné, Szekszárd

Nekem a vérnyomásom és a reumatikus panaszaim csökkentek, a vérképem javult ezt labor leletekkel igazolhatom
Marosi Attiláné
 
Fenyvesi Ferenc, Gyömrő

A második kúra közepén járok,de az eddigi tapasztaélatok elég kedvezőek.Sok vegyszerrel kerülök érintkezésbe a munkahelyemen ,kicsit magas a vérnyomás ís,nomeg a koleszterinszint sem éppen ideális.Már régóta jóval az ajánlott 5,4 felettvan.Kíváncsian várom,hogy mennyit fog csökkenni!Máris mérsékelte egy kicsit a vérnyomásomat,régebben gyakran mértem 170/120 körüli értékeket, igaz,hogy egy ideje vérmyomáscsökkentő gyógyszert is szedek esténként. A lábfejem gyakran szokott sajogni,régebben meleg sós vízben áztatgattam, de mióta a méregtelenítőt használom,javult az állóképességem is. A lábvizem a kezelés végére elég sötét szokott lenni,láthatóan sok mérget távolít el a készülék a szervezetemből.
Fenyvesi Ferenc
 
Alföldi Zoltán, Hódmezővásárhely

Családom vásárolta a SPA-méregtelenítő készüléket, nagy örömmel használjuk és hiszünk is benne. Allergiám sokat javult, bőröm gyógyszerek nélkül gyógyul, közérzetem sokat javul . Mindenkinek ajánlom a készüléket
Üdv Alföldi Zoltán
 
Réthái Ferencné, Budapest

6 alkalommal használtam, de egyéb okok miatt abba kellett hagynom. A használata alatt megkönnyebült a lábom, a közérzetem jobb lett, jobban aludtam. Nehézfémek távoztak a szervezetemből kb. 3 alkalommal jól láthatóan, később a többi problémám enyhülése dominált erősebben a szinek alapján. A használat idején frissnek éreztem magam, könnyebben láttam el a munkámat. Két héttel azután, hogy abbahagytam, a szervezetem jelezte a méregtelenítés hiányát. Folyamatosan ajánlom mindenkinek, aki főútvonalak mellett él, az ólómszennyezés ellen.
Réthái Ferencné
 
Horváth Sándorné, Pécs

Fél évvel ezelőtt ismertem meg a készüléket.Izületi fájdalmaim valamint menstruáció előtti és utáni fejfájásaim csökkentek. Mindenkinek ajánlom a használatát!
Horváth Sándorné
 
Kőszegi Györgyné, Sárospatak

Nagyon megvagyok elégedve vele.A második kurát végzem. Én ugy érzem, mintha \"könnyebb\" lennék egy használat után is. Jobban alszom azokon a napokon, mikor használom.Ajánlom másoknak is.!!
Kőszegi Györgyné

 

 
KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI VÉLEMÉNYEKET!
 

Küldje el véleményét, tapasztalatait ha szeretné, hogy másokon is segítsen SPA Méregtelenítő készülék!

Neve*:
Email*:
Város*:

Tapasztalatok az SPA Méregtelenítő gépről*:
Kérjük fejtse ki bővebben véleményét!
Mióta használja a készüléket, milyen panaszok esetén segített, milyen érdekes tapasztalatai vannak? Köszönjük!

* - ki kell tölteni

 

Főoldal Lap tetejére

Minden jog fenntartva © Copyright 2008 by www.egeszseges-eletert.hu/bambuszoves-spa-meregtelenito

Untitled Document


www.magneter-terapia.hu