méregtelenítő gép

TÉNY: a felhalmozódott méreg,- és salakanyagok növelik a betegségek kialakulásának kockázatát

betegségEzek miatt a rendszeres méregtelenítés feltétlenül szükséges betegségek elkerülése és az egészség megőrzése érdekében. A mérgek a vérrel eljutnak minden szervünkhöz, és károsítják azokat. Ezért az egészséges embereknek is hasznára válik a rendszeres ionizáló kezelés.

 

A kezelések (minimum 14 alkalom) után a kezelt személy könnyedebbnek és felszabadultabbnak érzi magát, javul a közérzete.

 

Használatakor a víz ionokra bomlik szét, melyek a véráramon keresztül áthaladnak a szervezeten, feltöltve azt negatív ionokkal. A testben megemelkedik az ion szint, ezáltal megnő az energiaszint, elősegítve az enzimek működését. Az ember testtömegének 70%-a víz. A víz szállítja a különböző hatóanyagokat a szervezetünkben (a vér és a nyirok fő alkotóeleme is víz). A méreg és salakanyagok a vízben feloldódnak. Amikor lábunkat a vízbe dugjuk, akkor ez a víz mintegy hozzáadódik a test tömegéhez, amitől csak a talp és a lábfej bőre választja el. A víz elektrolízisén alapulva a keletkező negatív ionok behatolnak a testbe a bőrön keresztül és stimulálják a sejteket. A kezelés végére a tiszta lábfürdető vízben kiválnak a méreganyagok .

Kinek tanácsos méregtelenítenie?

Vegyi anyagokkal vagyunk körülvéve nap mint nap, a kisebb-nagyobb mértékben szennyezett levegővel, magunkra kent kozmetikumokkal (fürdéstől a fogmosásig), az elfogyasztott mesterséges ízfokozóktól, tartósító szerektől hemzsegő élelmiszerekkel és italokkal fokozatosan terheljük, töltjük fel szervezetünket idegen anyagokkal, melyek szintje előbb-utóbb eléri a kritikus szintet.

 

Ezt a túlcsordulást meg tudjuk előzni időnkénti méregtelenítő kúrákkal vagy a folyamatos és tudatos odafigyeléssel.

 

TÜNETEK melyek arra utalhatnak, hogy elértük azt a bizonyos kritikus szintet:

 

 

Fáradtság, ingerültség, idegkimerültség

Fáradtság

Sok esetben a fáradtság a nem megfelelő életmód következménye. A fáradtság és az immunrendszer szoros összefüggésben van egymással.

Ha az immunrendszer legyengül a felhalmozódott méreganyagok hatására, az energiát von el a szervezettől és egyértelműen folyamatos fáradtság érzetet okoz!

Emésztési gondok, gázok, puffadás

hosszan tartó fogyás

Általánosságban véve, ezek a rendellenességek a szennyezett vastagbél, a paraziták, a hasznos baktériumok hiánya, az elégtelen mennyiségű rostbevitel és az emésztőenzimek lassú termelésének egyenes következményei.

A szervi problémák kizárása után, okos lépés egy kiadós méregtelenítő kúra elvégzése, mely könnyítheti emésztőrenszerünk, a méreganyagok kitessékelése révén.

Súlyfelesleg, folyamatos éhségérzet

mellékhatás mentes

A leggyorsabb és leghatásosabb módszer arra, hogy beinduljon a zsírégetés az az, hogy megszabadul a lerakódott salakanyagoktól és mérgektől. Ez azon kívül, hogy megszabadítja a felesleges kilóktól, többletenergiát is biztosít.

A méregtelenítés és béltisztítás javítja az emésztést, így a táplálék jobban hasznosul és nem halmozódik fel a szervezetben zsírként.

Fokozottan ajánlott az időnkénti méregtelenítés ha:

Önre fokozott munkahelyi nyomás nehezedik

dohányozik vagy rendszeresen fogyaszt alkohol tartalmú italt

általánosságban elmondható, hogy gyenge az immunrendszere

szennyezett környezetben él vagy dolgozik

rendszresen fogyaszt olajos, zsíros ételeket

cukorbetegségben, magas vérnyomásban, ízületi gyulladásban vagy köszvényben szenved

TUDOMÁNY: működés mechanizmus

Sok más méregtelenítő eljáráshoz hasonlóan ez a készülék is a víz mint gyógyító közeg erejét használja fel. Ez a berendezés leginkább egy lábfürdőhöz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy a vízzel telt edénybe egy ionizátor kerül, ami alacsony áramerősségű áramot termel.

 

Az egyenáram hatására elektrolízis kezdődik, és a salakanyagok talpunk mintegy 2000 pórusán át kidiffundálnak szervezetünkből. Ez egy kellemes, kissé bizsergő érzést nyújtó folyamat. A kezelés kezdetén tiszta, átlátszó a víz, majd az elektrolízis hatására megdöbbentő folyamat veszi kezdetét. A víz először világossárgává válik, majd annak függvényében, hogy a kezelt páciens szervezete mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnára, majdnem feketére is változhat.

 

A lentebb található táblázat segítségével könnyen beazonosítható a víz színe alapján, hogy melyik szerv terhelt túl salakanyagokkal. A kezelés végére a víz iszapszerű, pici szemcséket is tartalmazhat, sőt akár kellemetlen szaga is lehet. A kezelések előre haladtával a víz egyre világosabb lesz, ez mutatja a salakanyagterheltség csökkenését.

 

A detoxikálás nyomán nemcsak a káros testidegen anyagok szintje csökken, hanem a vérzsírok, a koleszterin-, a húgysav- és a kórosan magas vércukorértékek mérséklődését is megfigyelték. Természetesen ez a kezelés önmagában nem elég sem diagnosztika felállítására, sem betegség gyógyítására, csak segíti a szervezetnek visszanyerni optimális egyensúlyát, bio-energia mezőjét és stimulálja a szervezetet, ezzel erősítve az önméregtelenítő, öngyógyítási funkcióját. A test szervei természetes módon jobban működnek, ha elektromágneses mezője fel van töltve.

 

Az ionenergiával töltött lábfürdő segíteni fog, hogy ismét fiatalnak érezze magát.

Mérgek vagy a méregtelenített szerv beazonosítása

30 perces kezelés után, a méregtelenítő lábfürdő vize megdöbbentően néz ki:

mérgek 1 mérgek 2 mérgek 3 mérgek 4 mérgek 5

 

 

A víz színe és állaga

A mérgek vagy a méregtelenített szerv

Fekete

Máj területe

Fekete szemcsék

Nehézfémek

Barna

Máj méreganyaga, sejtek salakanyaga, dohányzás

Sötétzöld

Epehólyagból távozó méreganyagok

Narancs

Izületek

Piros szemcsék

Vérrögök

Fehér sajt-szerű

Valószínűleg gombás fertőzés

Fehér habos

Nyirokrendszer méregtelenítése

Zöldessárga

Vese, húgyhólyag, húgyúti szervek, nőgyógyászati területek, prosztata

VALÓS vásárlói vélemények - csodás eredmények

Eddigi leghatásosabb dolog, amit kipróbáltam méregtelenítés kapcsán. Sokkal könnyedebbnek érzem az ízületeimet. Nagyon örülök, hogy rátaláltam.

Bódai Zsoltné, Győr

Körülbelül két és fél éve használom a méregtelenítőt,de csak jó véleményt mondhatok róla.2003-ban volt egy koszorú ér elzáródásom, azóta magas a koleszterinszintem.Elég magas dózisu és mennyiségü gyógyszert kellett szednem. A gép használatával a dózist és a mennyiséget is a felére csókkentette a kezelőorvosom. Ezt úgy érzem,hogy a gépnek köszönhetem.

Teiber Zoltán, Csörnyeföld

Nekem van egy wellness szalonom, amiben használják a kedves Vendégek a méregtelenítő készüléket. Mindenki jó eredménnyel számol be róla. Főleg gerincbetegeknek, ízületi problémákkal küszködőknek nagyon hatásos. De általános közérzetet javító, teherbíró képességet növelő és immunrendszert erősítő készülék is. Csak ajánlani tudom.

Rejtő Izabella, Mikepércs

Először kinevettem, de aztán valami késztetés éreztem, hogy legyen sajátunk a háztartásunkban, és most már van. Használjuk 3 hete, rendszeresen a víz tisztább marad a fél óra lejárta után. Jobb a közérzetem, talán a férjemé is, jobban alszok, ... egy gond azért van a 3 és 5 éves gyerekemre nem hat, hogy \"anya jobban aludjon\" :-) vicc próbált lenni, természetesen őket nem kezelem. Ajánlom mindenkinek.

Siklérné, Rátót

Két hónapja ismertem meg a készüléket.A barátnőm nyitott egy szépségszalont,Ő ajánlotta,hogy próbáljam ki a gépet mivel sok betegségem van,magas vérnyomás,ízületi gyulladás,gerinc és porckorongsérv,agyi érszűkület, epehólyag gyulladás.Már a 6-ik kezelésen vagyok túl ,a vizem első 3 alkalommal sötétzöld volt a 4-ik narancssárga az 5-ik fehér habos és sárga a 6-ik átlátszó vízben fekete szemcsékkel .Már sokkal jobban érzem magam a vérnyomásom csökkent,az ízületi fájdalmaim enyhültek ,nagyon megvagyok elégedve .Másoknak is ajánlom a használatát.Juhász Marianna

Juhász Mariann, Hajdúsámson

Édesanyám barátnője elhozta a gépet, kipróbálta az egész család. Sportolok hobby szinten és sok gyümölcsöt, vitamint fogyasztok, de itt egyben ki is merült minden, amit egészségesnek nevezhetek az életemben. A 30. perc végére nem láttam a lábamat, korom fekete volt a víz. Ez volt az első alkalom, de már várom a következőt. Mintha nyugodtabb lennék valamivel azóta.

Rozmár Úr, Budapest

2 hónapja használom a gépet, nagyon megvagyok vele elégedve,és a családomban is pozitiv a visszajelzés. Mindenkinek ajánlanám, a jobb közérzet és az egészséges élet eléréséért, megtartásáért.

Jancsó Izabella, Szabadka

Jobban aludtam tőle én depresszióval küzdöm szedek rá gyógyszert, de szerintem ez kiegésziti. Anyukám dohányzik 80 éves reggelente nagyon csúnyán köhögött mint általában a dohányosok és a kezelések során megszünt. Szomszédunkban egy 14 éves lány mindig kimerült volt fáradtan ébredt, mentruációs fájdalmai erősek voltak és megszüntek. Szóval én jó véleménnyel vagyok róla, de hiszek is benne és szerintem ez is számit.

Üdvözlettel: Éva

Csákvári Éva

2007 márciusa óta használjuk a készüléket. Családi használatra vásároltuk. Sajnos a férjem nagyon súlyos gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, ezért vásároltuk főként a készüléket, mivel így a mindennapját tettük a kezelésekkel könnyebbé. Sanálatosan a férjem 2007 áprilisában elhunyt. De a készüléket én azóta is rendszeresen használom. A gyerekeim is kipróbálták, de látszik , hogy Ők nagyon egészséges életmódot folytatnak, mert az Ő vizük a 30 perces kezelés alatt egyátalán nem színeződött el.(Pedig mindenesetben tisztított vizet használunk, ugyanis a családunk csak ilyet fogyaszt, mivel rendelkezünk víztisztító berendezéssel.) Nekem nagyon sokat segített az idegrendszerem és egyéb izületi betegségeim gyógyulásába, valamint a közérzetem és a teherbíró képességem is sokkal nagyobb azóta. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ötvös Gézáné

Ötvös Gézáné, Bodajk

én elösször tavaly szeptemberbe hallottam a méregtelenítőről, de nem akartam elhinni hogy ilyen jó hatással van a szervezetre, amig a barátnőm részt nem vett egy ilyen kúrán. Utána én is megvásároltam a gépet és elötte nagyon fejfájós voltam,és a mensesem alatt is renszeresen erős gyógyszerre volt szükségem a görcsök végett, amióta megcsináltam a méregtelenítést azóta nem fáj a fejem és gyógyszert sem veszek be ha megjön a menstruációm. egyszóval nem bántam meg hogy megvettem.

Szalainé Varga Krisztina

Szalainé Varga Krisztina, Sopron

Nekem a vérnyomásom és a reumatikus panaszaim csökkentek, a vérképem javult ezt labor leletekkel igazolhatom

Marosi Attiláné

Marosi Attiláné, Szekszárd

A második kúra közepén járok,de az eddigi tapasztaélatok elég kedvezőek.Sok vegyszerrel kerülök érintkezésbe a munkahelyemen ,kicsit magas a vérnyomás ís,nomeg a koleszterinszint sem éppen ideális.Már régóta jóval az ajánlott 5,4 felettvan.Kíváncsian várom,hogy mennyit fog csökkenni!Máris mérsékelte egy kicsit a vérnyomásomat,régebben gyakran mértem 170/120 körüli értékeket, igaz,hogy egy ideje vérmyomáscsökkentő gyógyszert is szedek esténként. A lábfejem gyakran szokott sajogni,régebben meleg sós vízben áztatgattam, de mióta a méregtelenítőt használom,javult az állóképességem is. A lábvizem a kezelés végére elég sötét szokott lenni,láthatóan sok mérget távolít el a készülék a szervezetemből.

Fenyvesi Ferenc

Fenyvesi Ferenc, Gyömrő

Családom vásárolta a SPA-méregtelenítő készüléket, nagy örömmel használjuk és hiszünk is benne. Allergiám sokat javult, bőröm gyógyszerek nélkül gyógyul, közérzetem sokat javul . Mindenkinek ajánlom a készüléket
Üdv Alföldi Zoltán

Alföldi Zoltán, Hódmezővásárhely

6 alkalommal használtam, de egyéb okok miatt abba kellett hagynom. A használata alatt megkönnyebült a lábom, a közérzetem jobb lett, jobban aludtam. Nehézfémek távoztak a szervezetemből kb. 3 alkalommal jól láthatóan, később a többi problémám enyhülése dominált erősebben a szinek alapján. A használat idején frissnek éreztem magam, könnyebben láttam el a munkámat. Két héttel azután, hogy abbahagytam, a szervezetem jelezte a méregtelenítés hiányát. Folyamatosan ajánlom mindenkinek, aki főútvonalak mellett él, az ólómszennyezés ellen.
Réthái Ferencné

Réthái Ferencné, Budapest

Fél évvel ezelőtt ismertem meg a készüléket.Izületi fájdalmaim valamint menstruáció előtti és utáni fejfájásaim csökkentek. Mindenkinek ajánlom a használatát!
Horváth Sándorné

Horváth Sándorné, Pécs

Nagyon megvagyok elégedve vele.A második kurát végzem. Én ugy érzem, mintha \"könnyebb\" lennék egy használat után is. Jobban alszom azokon a napokon, mikor használom.Ajánlom másoknak is.!!
Kőszegi Györgyné

Kőszegi Györgyné, Sárospatak

Ami Önnek is segíthet: CleanBodyPRO infraöves méregtelenítő gép

CleanBodyPRO

AKCIÓ! Havonta egyszer 3 napos akció

SZERENCSÉS HA EZT LÁTJA - tart 3 napos akciónk
Havonta egyszer 3 napig 20%-ak olcsóbban rendelheti meg készülékünket! Ebben a hónapban December 04 és December 06 között !

20% kedvezményt adunk a számláló lejártáig:

nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
másodperc
0
0


VÁSÁRLÁS