Vásárlási tudnivalók

Vásárlás az oldalon

A weboldalon található Kosmodisk terméket a lap alján található rendelési űrlap kitöltésével rendelheti meg. A megrendelőlapon először válassza ki a rendelési mennyiséget, majd adja meg a pontos szállítási adatokat. A megjegyzés rovatban a szállítással kapcsolatos egyéb információkat közölheti.

Rendelés visszaigazolása

A rendelést követően legkésőbb 24 órán belül felvesszük a Vevővel a kapcsolatot, emailban/telefonon a szállítás, fizetés részleteinek egyeztetésével kapcsolatban.

Árak

A weboldalon található árak érvényes listaárak.

Szállítás

Szállítási idő 1- max 2 munkanap. A csomagot a Magyar Posta csomagszállító futára szállítja ki.
Szállítási költség: 1.990 Ft.

Fizetési információ

A termék fizetése a kiszállításkor a kézbesítő futárnak esedékes.

30 nap pénzvisszafizetési garancia

A weboldalunkon megvásárolható Kosmodisk eredetiségét cégünk nem vizsgálja. Amennyiben nem elégedett a termékkel, úgy 30 napon belül visszaküldheti és visszafizetjük a teljes vételárat! Ha nincs megelégedve, visszaküldjük pénzét. A visszaküldés egyedüli feltétele, hogy minden csomagolás, tartozék sértetlen állapotban legyen.

Cseregarancia

A hibásan kézhez kapott termékre cseregarancia érvényes. Cseregarancia igényét a kézhezvételtől számított 3 napon belül jelezheti felénk.

Gyártó

Prestizd.o.o., Petelinkarjeva 1, 1412 Kisovec, Szlovénia, EU

 

Internetes vásárlás szabályai

1. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

 1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
 2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
 3. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
 4. Az oldalon kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.
 5. Az eladó a megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

2. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

Az interneten történő vásárlással kapcsolatos szabályokat, az elállási jog gyakorlásának feltételeit a 17/1999. (II. Korm. rendelet tartalmazza.

 1. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
 2. A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
 3. A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
 4. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
 5. Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
 6. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 7. A visszatérítendő összeg megállapításakor a termék árából kivonjuk a magunkra vállalt szállítási és csomagolási költséget. A fennmaradó összeget kapja vissza a vevő.
 8. A megvásárolt termék csak az eredeti okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
 9. Amennyiben a termék sérült vagy viseletes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 10. A termék visszaszállításának költségei a vevőt terhelik!

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

3. SZERZŐDÉSKÖTÉSSEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS

A Megrendelőlap elküldésével és annak az eladó által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.

 • A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
 • Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszajelzésen feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
 • A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.
 • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
 • A Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja.

Adatvédelem

A megrendeléskor leadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használjuk fel és semmilyen formában nem adjuk azokat tovább.